Til en salat til to sultne personer brugte jeg:
2 figner
Ca en halv squash
1 hjertesalathoved
En halv klump mozzarella
En håndfuld græskarkerner
Squashen skæres i tynde skiver, pensles med olie og salt og steges på en grillpande.
Salat fordeles i et fad og fignerne skæres i både og spredes på salatbunden sammen med klumper af mozzarella og de afkølede sguashskiver.
Rist kernerne på en varm pande og top salaten med dem.
Vi spiste salaten sammen med et andebryst, fyldte portebellosvampe og kartoffel rösti - og vi var svært tilfredse med aftenens menu! Desværre nåede jeg ikke at tage billede af tallerkenen, for Ingrid er lidt af en selskabspapegøje, som ikke ser nogen grund til at give os madro. Derfor lever vi for tiden efter princippet: spis mens babyen er rolig.
I morges fandt Mads dog på en ny måde at holde Ingrid tilfreds:
Ikke engang 2 måneder gammel og allerede godt tilfreds med at være højt hævet over far og mor! Men hyggeligt, det var det :)