Derfor blev resterne af kyllingen i går brugt på denne lækre salat, som virkelig var et hit. Og så var den super nem at lave. Så jeg har på fornemmelsen at en hverdagsklassiker er født i det lille hjem.
Til salaten brugte jeg følgende:
En rest tilberedt kylling, ca 150 gram
1 pakke bacontern
1 bundt grønne asparges
1 avocado
1 æble
1 stump agurk
nye kartofler
naanbrød
Svits bacon sprød, mens du snitter alt det grønne i små tern. Steg asparges i baconfedtet og groft salt - bare en hurtig tur, da de stadig skal have bid. Findel kyllingen og bland hele molevitten sammen. Server med lune naanbrød og nye, kogte kartofler - de kan dog sagtens udelades. Ligesom naanbrødene kan erstattes af et sundere brød - jeg har bare selv en svaghed for de svampede størrelser!
Vi havde en rest sovs, som vi brugte som dyppelse, men ellers vil en let dressing med enten purløg eller karry bestemt ikke være af vejen.
Lækker, let og nogenlunde sund sommertallerken, der kan nydes både med og uden baby på den ene arm!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar