mandag den 22. oktober 2012

Tilbage til stenalderen

Herhjemme er vi netop hoppet på et forsøg. Et madforsøg. Jeg vil altid gerne tabe mig. Og jeg har altid lyst til kage. Og hvidt brød med smør. Og chokoladekarameller. Og... Det gør altså bare et vægttab besværligt. Så nu forsøger jeg mig (i selskab med Mads) med et sæt simple regler, inspireret af stenalderkost-princippet. De næste to uger vil vi skære sukker, korn, ris og kartofler ud af kosten og i stedet satse på proteiner og grøntsager (og frugt i rimelige mængder). Vi lagde ud her til aften med en grøn udgave af brændende kærlighed


Bacon, bløde løg, rødbeder og mos af selleri, broccoli, løg, gulerødder, samt lidt mælk og smør og godt med krydderier. Det smagte fortrinligt og jeg savnede ikke mine obligatoriske kulhydrater!

Jeg glæder mig rigtig meget til de næste par uger, især fordi det har vækket min gastronomiske fantasi. På det sidste har jeg været noget så ideforladt, men med sådan et dogmesæt at tage hensyn til, hjælpes man i gang med overvejelserne, og nu kan jeg ikke vente med at komme i gang med diverse eksperimenter .

Vil naturligvis forsøge at holde jer opdateret :-)

3 kommentarer:

 1. Mmh, brændende kærlighed <3 Ser lækkert ud - synes egentlig også at grønsags - særlig blomkåls - mos er mindst lige så interessant som kartoffelmos, selvom det nu også er godt :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja brændende kærlighed er en klassiker! Det må vist være blomkålsmos, der skal bruges næste gang vi skal have den ret :)

   Slet
 2. kartofler er bedre end fedt bacon og løg stegt i fedt. Det ser ellers lækkert ud.
  Jeg tror den eneste vej til vægttab, er at tælle kalorier...

  SvarSlet