onsdag den 14. december 2011

It's like an addiction...

Kilde: http://abc.go.com/shows/greys-anatomy/photo-details/merder-moments/236710/207284
Lad mig bare indrømme det. Jeg er håbløst gammeldags! Derfor er det også først nu, jeg for alvor har opdaget vidunderet ved live stream af tv-serier. Og det er måske heldigt nok set i forhold til mit sociale liv. For hold op hvor er det fristende med sådan en kæmpe buffet af amerikansk drama når det er allermest.. ja.. amerikansk. Jeg er lige nu i gang med Grey's Anatomy, og jeg ELSKER den. Dramaet, romantikken, liv der reddes, liv der mistes, lommefilosofien og ikke mindst: De flotte mænd.

Men hvornår tager det overhånd? Jeg oplevede et advarselssignal for et kvarter siden, da jeg var sekunder fra at fremrykke en shoppetur med en veninde en halv time, fordi jeg så lige kunne nå et til afsnit... Men jeg tog en dyb indånding. Og jeg modstod. Jeg er Marie. Recovering serieholic. Eller begyndende.. Hvem ved? 

Kilde: http://abc.go.com/shows/greys-anatomy/photo-details/a-hard-days-night/89695/220956

Hvilke serier er I afhængige af?

4 kommentarer:

 1. Jeg er helt klart også lettere afhængig af Grey. Og er bare drøn irriteret over at de holder juleferie - men på den anden side er det nok godt nok når nu jeg skal sidde her og skrive bachelor :) Jeg opdagede for alvor min serieholisme, da min kæreste for nogle år siden havde et semester i USA og jeg sad det meste af mine aftener sammen med Grey-holdet. Jeg måtte simpelthen holde en pause da jeg til sidst tog mig i at mene at jeg fejlede alt muligt a la "ej ja jeg har haft lidt ondt i hovedet på det sidste, måske får jeg en hjerneblødning!" - fuldstændigt åndsvagt, men den logiske konklusion efter hundredevis af timer sammen med Grey og hendes kollegaer. Så lad dette være et tip til hvad du skal være opmærksom på - og så ellers god fornøjelse :)

  SvarSlet
 2. Haha! Jeg vil tage dit råd til mig :) Håber ikke, det kommer så vidt, man kan sagtens se, hvordan serien kan sætte gang i en god omgang hypokondri!

  SvarSlet
 3. Ej, hvor sjovt. Jeg er også i fuld gang med at gense ALLE Grey's anatomy! Jeg har været så heldig at låne afsnittene af min veninde, som har op til 6. sæson, og så går jeg i gang på nettet!
  Men jeg elsker også serie, kan slet ikke stoppe, når jeg først er gået i gang! Ellers ELSKER jeg One tree hill, ejer alle sæsonerne mig selv og jeg har genset dem mere end 5 gange .... Er nu også ret vild med Gossip Girl og Bones. Serier, hvor jeg dog elsker dem :-D
  - Mette

  SvarSlet
 4. Mette: Det tyder på, at det er en tid for tv-serier :)Har selv planer om, at Gossip Girl bliver den næste på listen for mit vedkommende. Det er jo det skønne ved de serier - der er så mange af dem!

  SvarSlet