lørdag den 17. december 2011

Kæresteforkælelse

Jeg havde for første gang i evigheder en weekendaften uden julefrokoster i går, og den blev brugt med bland selv slik, film og et tidligt gensyn med min dyne! Derfor var jeg frisk i morges - hvilket ikke helt kunne siges om ham under den anden dyne. Han havde nemlig en af de sjovere julefrokoster i går, og kom først hjem et par timer inden, jeg var klar til at stå op. Derfor blev mit morgenoverskud brugt til at kreere en lille brunch til herren. Æg, bacon, lynstegte asparges med havsalt og bagte tomater + brød, ost, kakaomælk og friskpresset juice af appelsin, grapefrugt, gulerødder, blåbær og brombær.

Så blev man i hvert fald sparket i gang med dagen. Og energien var tiltrængt. Jeg har nemlig lige været på en hurtig omgang julegaveshopping i City Syd i Aalborg. Gang på gang glemmer jeg hvor skrækkeligt det sted er - især i slutningen af december!

Heldigvis står resten af weekenden på hygge med gode venner og familie, så jeg klager ikke!

Og tænk sig... nu er der kun én uge til jul :)

3 kommentarer:

 1. I LIKE ! Mums hvor er du altså sød ved den tømmermændsramte herre. Blev han ikke bare glad?

  Uif, jeg kunne godt lige have fortalt dig, at city syd ikke er til at spøge med denne tid. FY FOR DEN LEDE! Well, det er ikke kun city syd der har haft gang i den idag. Friis var også godt ramt af julestress og 10 travle timer er nu heldigvis overstået. Jeg tager da bare lige 10 timer igen i morgen ;) WUHUUU!

  SvarSlet
 2. Jo du kan tro, han var svært tilfreds :) Åh jeg føler med dig denne weekend. Men husk: Penge ned i foret! God dag søde...

  SvarSlet
 3. Mmm, hvor ser det godt ud :)

  SvarSlet