mandag den 18. juni 2012

Der er uger, og så er der uger...

Og den uge, jeg går ind i, er en af de særligere af slagsen. Jeg kan nemlig se frem til
 • At kunne kalde mig selv dansklærer på onsdag (hvis alt går som det skal)
 • At gå på et års barsel, også på onsdag (oppe i mit hoved leger jeg, at barsel er = ferie. Jeg bliver måske klogere) 
 • At bruge både fredag og lørdag på festligheder med verdens bedste venner og studiekammerater (Hvordan kombineres Jamaica-tema med meget stor mave? - måske jeg burde pakke den ind i en kunstig kokosnøddeskal...) 
 • At have fuldført 37 hele ugers graviditet på fredag, hvilket betyder, at det er normalt hvis jeg går i fødsel (Jeg tror ikke, jeg vil synes, der er ret meget normalt over det)

Så jeg burde ikke sidde her og dandere den. Jeg burde vaske stofbleer og babybukser. Jeg burde male kokosnøddeskjold. Jeg burde google alkoholfri drinks. Jeg burde hente vuggen, der venter i BabySam. Eller også burde jeg virkelig bare LÆSE!

Jeg leder efter energien. Frugtfyldt, farverig morgengrød og havens pæoner hjælper på det.. NU går jeg i gang...

4 kommentarer:

 1. Åååååh jeg får jo helt kuldegysning Marie !!!! Hvor er det bare så vildt, at det allerede er NU!!!! Det er for fedt. Og sikke mange lækre ting du burde, MEN som du i ro og mag kan begynde med fra på onsdag :)

  Husk på hvad Peter sagde: "selvom det skulle gå dårligt, så har vi stadig sommerferie (og barsel) indtil august" :D Og det skal nok gå godt med dig. Du er jo så FANDENS dygtig altså. ONSDAG KOM SÅ!!!!!

  SvarSlet
 2. Ja tiden er godt nok fløjet derudaf! Jeg kan kun være enig - onsdag, kom så, og lad os få den her pine ud af verden! Glæder mig til at fejre ferien med dig på fredag :)

  SvarSlet
 3. Er sikker på at det hele nok skal gå godt :)

  Er det første fag som du bliver lærer i, eller er du allerede nu lærer i andre fag?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det satser jeg også på :) Ja, det er mit første fag - og mit hovedfag. Efter barsel tager jeg så de to sidste år/fag. Så der er lidt vej igen, men det går nok :)

   Slet