søndag den 24. juni 2012

Overrasket for alle pengene!

Og ikke mindst overvældet! Hvad jeg troede skulle være en doven søndag, blev til en dag, jeg aldrig vil glemme. En kæmpe flok fantastiske venner og familiemedlemmer havde nemlig stablet et vaskeægte babyshower på benene!


Jeg havde SLET ikke set det komme! Mads havde inviteret på eftermiddags-eksamens-gave-frokst og på den måde sikret sig, at jeg hoppede under bruseren og i en kjole frem for at slå lejr i jogginbukserne. På vej mod byen skulle vi så liiige forbi min mor og hjælpe med at løfte noget, men det tænkte jeg ikke nærmere over. Selv da hun modtog mig  køkkenet var jeg ganske uvidende om planerne for min eftermiddag. Men så åbnede hun døren til stuen, og der blev jeg mødt af synet af lyserøde balloner, babyranker, et overdådigt kage/frugt bord og ikke mindst: en kæmpe flok af mine yndlingsmennesker!
Jeg plejer at være god til det der med ord, men lige da var jeg helt og aldeles mundlam. Det første kvarter af festen kan jeg nærmest ikke huske, men det gik dog hurtigt op for mig, at en helt masse mennesker havde bidraget for at fejre vores kommende lille pige. Bl.a. havde min kogekyndige veninde Nina lavet lækre sandwiches, mens Helle - organisatoren bag det hele - havde lavet minipølsehorn. Kakaomælk i rigelige mængder var der også sørget for samt lækre frugtspyd, muffins og.. denne fuldstændig fantastiske chokolaelagkage i bedste baby-shower stil og lige efter min smag:

Det er (selvfølgelig) min søde frk. CookieCrumble der har været i gang, og kan man ønske sig en smukkere kage til en dag i det lyserødes tegn? Er ret sikker på, at hun fik sig et par nye fans i dag! Billedet er lånt fra hendes blog :)

Derudover blev vi også forkælet med de fineste gaver. Alle gæsterne var gået sammen om disse smukke pelargonier: 


De har en helt særlig symbolsk betydning, da de har navnet "Dronning Ingrid". Og det kan godt være, det ikke helt er en dronning vi venter os, men til gengæld er det en Ingrid :)


Og som I kan se, kommer hun ikke til at mangle noget. Det fineste tøj, babytæppe, badebog og en hæklet Bodil Kjær elefant. Der var også forkælelse til mig. Bodylotion MED duft, neglelagt og en superlækker cardigan. Det var simpelthen så overvældende...

Nu sidder jeg her og forsøger at fordøje en eftermiddag fyldt med indtryk. Jeg føler mig noget så heldig med at have så mange dejlige mennesker i mit liv.

Jeg takker hermed alle for en fantastisk dag og slår stængerne op - for har på fornemmelsen at luften går tidligt af ballonen i aften!6 kommentarer:

 1. Åh, også mange tak for i dag Rytter! Det var så hyggeligt. Elsker ballon-afslutningen der ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det i sandhed! Og luften er ganske rigtigt på vej ud af undertegnede - men sjovt nok ligner det stadig, at jeg har verdens største ballon under kjolen ;)

   Slet
 2. En lille Ingrid - hvor kært et navn :)

  Og hvor må det være dejligt med så skønne mennesker i sit liv som vil og kan overraske med sådan en hyggelig dag. Og vejret har jo også kun indbudt til indehygge :)

  SvarSlet
 3. Tak - vi synes også det er rigtig fint :)
  Og ja, jeg føler mig virkelig heldig over at have sådan en omgangskreds! Der er lidt at leve op til :)

  SvarSlet
 4. iiiih søde, sikke et dejligt dejligt indlæg, som virkelig vidner om, at du har haft dig en fantastisk dag. <3 Jeg er så glad for, at du blev SÅ glad - det var det hele værd, og jeg er nok ikke den eneste der hellere end gerne vil gøre det igen, bare for at få din dejlige reaktion endnu en gang ;)

  jeg håber i alle tre er kommet jer ovenpå "chokket" idag, og har fået hvilet godt ud ;) TAK for en fantastisk dag .... Du fortjente den SÅ absolut <3

  SvarSlet
 5. Det VAR virkelig en skøn dag! Min veninde Pernille sendte mig en video fra lige da jeg kom ind af døren. Så sjovt at gense, og hold nu op hvor var jeg paf :) Efter en 3 timers lang lur i dag er jeg dog ved at være mig selv igen ;)
  Jeg glæder mig til at få lejlighed til at gøre gengæld engang!

  SvarSlet