mandag den 9. juli 2012

Babypynt - en hæklet krave

Måske lidt for stor. Måske lidt for upraktisk. Men også ganske fantastisk, hvis jeg selv skal sige det. Min første hæklede beklædningsgenstand: En pyntekrave til Ingrid


Opskriften har jeg fundet her, og som der også står derinde, så er projektet lige til at gå til, hvis man har styr på nogle helt enkle hækleteknikker. Den største udfordring var at finde den rette størrelse. Jeg var bange for at gøre kraven for stram, og selvom jeg forsøgte at måle efter en bodystocking, så endte den med at blive pænt stor. Men så er der jo også lidt at vokse i :)

Som skrevet, så er det ikke det mest praktiske stykke småbørnsbeklædning, men nogle gange må man godt pimpe sin baby lidt. Og selvom der ikke er meget modeblog over foretagendet her, vil jeg lige vise eksempler på et par outfits, der er helt uimodståelige - selv uden baby i ;)Er der noget at sige til, at det er lidt svært at vente?

5 kommentarer:

 1. Jeg synes det ser rigtig kært ud :-) Gid jeg kunne hækle, men måske det slet ikke er så svært endda :-)

  SvarSlet
 2. Tak for det :) Det er faktisk ikke særlig svært, jeg er bestemt ikke "håndet", men hækling er jeg ved at have nogenlunde styr på. Der er god hjælp at hente rundt omkring i blogland og på youtube, hvis du vil i gang :)

  SvarSlet
 3. Det må jeg udforske - jeg har nemlig allerede garn og hæklenål :-)

  SvarSlet
 4. Noooooo Marie :O Hvor er den bare FANTASTISK! Hold nu op som du kan. Øøøh på et tidspunkt skal jeg lige have dig til at kreere sådan en til mig :) BUM!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tak :) Det gør jeg gerne! Kan du ikke sms'e mig, hvor stor den ca skal være i halsen? Kan dog ikke love hvornår jeg er færdig, tror hækleoverskuddet falder en smule om lidt ;)

   Slet