søndag den 4. november 2012

Dåbsdag!

Jeg sidder og nyder de sidste timer af vores "dagen på dåben". En dag der har været præget af den stemning, der altid er ovenpå en vellykket festlighed. En blandning af lettelse, træthed, tak-for-sidst-samtaler og restespisning. Og heldigvis i selskab med en glad datter, der bare nød at være centrum i går.

I hvert fald det meste af tiden. For de første par minutter i kirken så hun sådan her ud:


Det gik heldigvis hurtigt over, og da præsten hældte vand i hovedet af vores lille trold, lignede hun en, der gerne ville have en tur til.
Resten af dagen var hun i topform og både Ingrid, Mads og jeg nød en dag i den nære familie og de søde sagers tegn:


En dejlig, dejlig dag lige efter vores hoved! Og så skal en tak lyde til blogland.
Opskrift og udstikkere til småkagerne har jeg fået af den kære Cookie-Kristine. Brownies var efter chokolademesteren Annes forskrifter og de to over-the-top-men-jeg-har-stadig-lyst-til-to-stykker-cheese-cakes har jeg fundet hos Camilla. Det er dejligt med sådan et land fyldt med kageinspiration. Og hvem ved, næste gang vi skal fejre Ingrid, må hun måske smage på de søde sager. Men som det ses på billedet, er en god flaske stadigvæk at foretrække :)

8 kommentarer:

 1. Tillykke, det ligner en super dejlig dag (:

  - Kit

  SvarSlet
 2. Orrh hvor ser det bare ud til, at I havde en super dejlig dag søde. En dag i vil mindes med glæde og sukkerchok :) To skønne kombinationer by the way ;)
  Elsker at Selmas lille barnehånd lige sniger sig med ind på billedet ! Jeg kan lige se hende stolt sige "jeg mader lige Ingrid" :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sukkerchok går godt til ALT ;-) Ja det er bare så hyggeligt, når Selma giver en hånd med flaske, det er snart ved at være fast ritual, og vi nyder det alle tre!

   Slet
 3. Barnedåb er bare sådan en skøn, men også hård dag! Da vores lille dreng blev døbt skreg han næsten hele gudstjenesten igennem - så var stilen ligesom lagt ;o)

  Det ser ud som om I havde en skøn dag, og jeg er glad for at kunne inspirere til de helt korrekt omtalte cheesecakes :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man er godt brugt bagefter :) Og selvom man godt ved, at det er helt ok, at børnene græder i kirken, så er det bare mega stressende, mens det står på!

   Slet
 4. Stort tillykke med dåben - det er ens tor dag :) Hvor ser det hele top lækkert ud! Jeg må også lige høre hvor du har fået det lagkagefad med de der farvede dutter der stikker ud? Det er så fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :) Ja det er noget særligt at holde den første fest for ens lille barn, så vi er også bare glade for, at det gik godt. Fadet er en gave, men jeg mener, at det er købt i butiken Indiska, som desværre vist ikke findes i dk længere (men de har webshop). Jeg elsker også bare det fad :)

   Slet