tirsdag den 13. december 2011

Overflow i varm chokolade!

Når det nu er december. Og når nu der er helt mørkt udenfor. Og når nu har en rest flødeskum i køleskabet. Og når nu Anne Au Chocolat forærede mig 500 gram Valhrona Manjari chokolade sidste weekend. Og når nu man bare har en kronisk sød tand. Er der så andet at gøre end at lave varm chokolade?



Jeg indrømmer gerne, at jeg nogle gange vælger den lette løsning, hvis jeg vil have en kop varmt, og putter en kop mælk i mikroen og en ordentlig skefuld nesquick i. Men det kan nu anbefales at bruge de fem minutter ekstra det tager at lave en rigtig kop varm chokolade.

Til min blev brugt den lækre valhrona, der dog er så syrlig, at den blev suppleret af en helt almindelig mellemmørk, sød chokolade. Det blev så smeltet i den varme mælk og toppet med flødeskum og reven chokolade.




Og således får du to store kopper hygge og en god portion kvalme som bonus!
Velbekomme!

2 kommentarer:

  1. Uuuhm - jeg er hjemme, så du kommer bare forbi med en kop ;)

    SvarSlet
  2. Den når vist at drukne i regnen inden jeg når frem ;) Men næste gang du stikker næsen denne vej laver jeg dig med glæde en!

    SvarSlet