onsdag den 8. februar 2012

25 og et halvt!

Mads gjorde mig tidligere i dag opmærksom på, at jeg fylder halvt i dag. 25 og et halvt. Jeg fortalte, hvordan jeg gik vældig meget op i de halve fødselsdage som lille pige - så meget, at min mor en enkelt gang havde købt en pose skumbananer til mig som "halv fødselsdagsgave". Det var sejt.

Da Mads for lidt siden kom hjem fra tanken med dagens dosis pepsi, ja så havde han minsandten gjort min mor kunsten efter og havde en halvårsfødselsdagsgave med hjem til mig.


Flødebolle og barndommens alle tiders yndlingschokolade: Mini-muh! Det er da betænksomhed så det vil noget!
Jeg ved godt, at jeg er lidt forkælet, men jeg vælger altså bare at nyde det, så længe jeg stadig har eneret på opmærksomheden :)

2 kommentarer:

 1. Hold nu kæft hvor er i to nogle djævelske livsnydere ;) Men sikke nogle herlige livsnydere ;) Jeg synes nu du er meget meget forkælet lille du, men ja - nyd det mens du kan.

  Nåeh ja, tillykke med dagen ;) hahaha!

  SvarSlet
  Svar
  1. haha, nej det titel kan vi vist ikke rende fra ;) Men hvorfor skulle man også det? Jeg ææælsker livsnyderi.. og du skulle vist nødig tale frk: "Jeg har 30 kg slik bare lige til lidt hygge" (eller er det allerede reduceret til 25? :) )

   Slet