lørdag den 24. marts 2012

Den dag jeg blev en af dem...

Og med dem menes der de gravide kvinder i IKEA

Jeg har elsket den blågule møbelgigant siden jeg var lille nok til et lege i kuglerummet, og det passer mig fremragende, at varehuset nu igen er at finde i Aalborg!
Men det har ikke kun været møbler og billigt sengetøj, jeg er faldet i svimer over. Nej lige så draget har jeg været af den enorme mængde kvinder med enten runde maver eller runde babyer. Jeg tror man skal på en fødegang for at finde en større koncentration af nybagt familie! Og det var altså med en vis stolthed, at jeg i dag kunne trisse rundt derude med min lille fodbold på maven og min tålmodige kæreste ved siden og være en del af klubben. Vi fik købt en del (og stod det til mig havde vi selvfølgelig købt det dobbelte). Lige nu er lejligheden pænt fyldt med kasser, men når weekenden er ovre er vi gerne et sofabord, en kommode og en skænk rigere. Mads glæder sig heldigvis til samlearbejdet. Lego for voksne, kalder han det. Jeg glæder mig mest til, at det er færdigt - så er vi et skridt tættere på et babytunet hjem.

Jep - der er gået redebygger i mig. Men nu er der også kun 16 uger igen :)

4 kommentarer:

 1. Uh, når vi skal ha' en baby engang så skal jeg også shoppe AMOK i Ikea. De har bare de fineste ting - og i forvejen elsker jeg den svenske biks :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de har! Og vi er ikke engang nået til de deciderede babyting endnu, har "bare" købt voksenmøbler, fordi der skal omrokeres en del i lejligheden. Glæder mig til den står på intensiv shopping i børneafdelingen - men har lovet, at vi venter lidt med det :)

   Slet
 2. 16 uger er satme ikke lang tid :) og jeg kan stadig ikke vente :) JUHUUU! Meeeen mon ikke du har det "værre" end mig ;) haha.

  Jeg glæder mig til at se alle de fine ting i fik købt. JEG VIL OGSÅ I IKEA!!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej 16 uger er en rimelige overskuelig periode - og alligevel tror jeg nok, at jeg skal nå at blive helt utrolig utålmodig. Glæder mig jo allerede som en vanvittig til at hilse på bettepigen :)
   Det kan være, vi snart skal tage os en Ikeaudflugt med kødboller og hele molevitten :)

   Slet