onsdag den 21. marts 2012

Udviddet telefonfis

Jeg bor med en mand med store evner udi kollegiale drillerier. Vi lærte selv hinanden at kende på en arbejdsplads, hvor jeg blandt andet oplevede at få min cykel dekoreret med nytårspynt (i september). Men nu har han måske mødt sine overmænd. Hans nye kolleger forstår da i hvert fald at hyle mig ud af den. De er nemlig begyndt at sende missionærer forbi - og sjovt nok altid, når Mads ikke er hjemme. For et par uger siden fik jeg besøg af to dansk-amerikanske mormoner i sirligt strøgne jakkesæt og med en kæmpe bog under armen. De havde meget svært ved at tro på mig, når jeg garanterede, at min kæreste IKKE var interesseret i at konvertere.
I dag ringede en nydelig ældre herre så på døren. Noget mere smilende, end ham der deler Vagttårnet ud inde i Aalborg midtby, men med samme agenda. Han havde fået en mail fra Mads om, at han var interesseret i Jehovas Vidner. Heldigvis havde han før oplevet, at der var tale om "drengestreger" og han tog det med et høfligt smil. Jeg fik dog så ondt af ham, at jeg pænt tog imod hans indbydelse til denne festlige mindehøjtidelighed.

Tror, at vi pænt melder pas.
Jeg kan ikke lade være med at grine lidt af besøgene, men på den anden side synes jeg det er ret synd for de mennesker, der virkelig tror på deres sag, men skal spilde deres tid på "falske besøg". Så håber, at Mads snart får overtalt kollegerne om at indstille løjerne - eller at han i det mindste finder på en virkelig god hævn ;)

2 kommentarer:

 1. Haha, det er da drengestreger der vil noget:)
  Men som du siger, det er lidt synd for dem, der kommer ud...

  Kristians arbejdsplads er på samme måde. Hvad de ikke finder på.
  Engang fik Kristian afleveret en saftpresser ude på arbejde, fordi han vidste vi ikke var hjemme.
  Da han kommer hjem med den skal vi selvfølgeligt ha den afprøvet med det samme, så vi åbner kassen. Og finder 3 pakker kopipapir!
  Hold nu op vi må ha set sjove ud i ansigtet!
  I frokostpausen havde de skåret kassen op i bunden, sat saftpresseren i et aflåst skab, fyldt kassen med papir og så lukket den til igen.
  Det er go' humor!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det sjoveste er, at det ikke er en "dreng", men en 50-årig kvindelige kollega, der vist står bag :) Virkelig god den med saftpresseren, det tip må gives videre. Det er godt nok, når der er plads til lidt hyggedril på arbejdspladsen!

   Slet