fredag den 2. marts 2012

Forkølede nørklerier

I dag er sådan en dag, hvor man næsten skammer sig over at blive inden døre. Årets første forårsdage bør udnyttes! Men i dag var mit forår begrænset til det, jeg kunne finde i min stue.


Jeg er nemlig blevet ramt af en voldsom hoste, stærkt ledsaget af god, gammeldags snotnæse. Det har desværre også resulteret i en aflyst teateraftale i aften. Jeg skulle have været til sammenskudsgilde og Holberg-operette med et par stykker fra min klasse, men kulturen er reduceret til en omgang x-factor på sofaen - og lækker lammekølle er erstattet af en alt for dyr bestilling take away fra Just Eat.
Men så er det altid noget, at man kan trøste sig med hæklenålen. Jeg forkælede mig selv med nyt garn og en lille bog i går, så "projekt tæppe" har nu fået selskab af "projekt oldemor" og "projekt hjemmegjorte tøjdyr". Sidstnævnte vælder voldsomme problemer, men satser på snarligt gennembrud :)


Med et trefoldigt host og ønsket om mere blogger-aktivitet fra min side de kommende dage, ønsker jeg god weekend derude!

2 kommentarer:

 1. For pokker - god bedring søde. Know the feeling.

  Xoxo en kvinde der først lige er kommet nogenlunde ovenpå forkølelsen !

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :) Har du mon fordrevet din forkølelse med en omgang Gossip Girl? ;)

   Slet