tirsdag den 13. marts 2012

Kærlighedsgryde

Men lad jer ikke snyde af gryden - tirsdagens aftensmåltid er ikke af den slags, de bifalder i Hjerteforeningen!


Mads har ligget syg de sidste dage, og nu hvor appetitten er ved at vende tilbage, luftede han sin lyst til pasta. Jeg havde sent fri, så en langtidssimret kødsovs var ikke en mulighed. Derfor blev det en hurtigere og noget mere kalorieholdig sovs, der blev serveret til fuldkornspastaen!


Flødesovs med svampe og bacon
1 lille rødløg
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
250 g brune champignoner
200 g bacon i tern
1 lille dåse tomatpure
1/4 piskefløde
oregano
basilkum
salt
peber
evt. et skvæt ketchup

Frisk pasta

Hak løg og hvidløg og svits det i olie. Tilføj champignoner og steg, til de er bløde. Tag dette af varmen og svits så bacon - hæld evt. lidt væde fra. Når baconen har den rette konsistens kommes tomatpureen i. Lad den svitse hurtigt, inden svampe og løg kommes tilbage i gryden og det hele vendes sammen.
Tilføj fløden, lad det simre, mens pastaen koger efter anvisningen, og smag til.


Ren hyggemad - af den slags man ikke skal spise alt for meget af. Men jeg holder altså på, at en god flødesovs er sund for krop og sjæl i ny og næ!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar