lørdag den 28. april 2012

En helt speciel gave til min baby...

Jeg har mange "gamle" veninder, men kun én, jeg har kendt hele vores fælles liv. Sådan nogle venskaber er jo en gave i sig selv, men i går bragte det endnu én med sig. Selvsamme veninde har nemlig været i det kreative hjørne og lavet en uro til lillepigen. Og hvilken uro!!

Har I nogensinde set mage til eventyrligt bondegårdscirkus af en babygadget? Der er lagt både tid og tanker i den fine kreation. Prismerne pyntede på Sidsels værelse, da hun selv var barn, og de yndefulde dyr var bordpynt (!?!?!) til vores fælles nytårsfest i vinter, hvor projekt baby stadigvæk var så nyt, at maven ikke kunne ses, kønnet var ukendt, og jeg både kunne gå i høje hæle og danse moderne uden at få elefantankler. Så der er altså masser af minder gemt mellem de farvede bånd.
Og således leveres en generations tosserier videre til den næste...Jeg er SÅ meget fan af originaler - både når det kommer til uroer og mennesker!

4 kommentarer:

 1. Hvor er den SEEEJ og fin :-) Den bliver Møllerbabyen glad for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er mega sej! Er sikker på, at den passer perfekt til enhver Møllerbaby - måske den burde gå i arv i klubben? :)

   Slet
 2. Hvor er den sød og anderledes- skønt med så personlige gaver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja personlige gaver er og bliver bare et hit :)

   Slet