tirsdag den 10. april 2012

Mad og kærlighed

Påsken er slut for denne gang, og der er hverdag et par uger, inden læseferien skydes ind.
Trods det meste af ferien var præget af sygdom vil jeg huske denne påske som ganske fantastisk. Mads og jeg havde nemlig den skønneste tur til Ebeltoft. Kærestekvalitetstid i lange baner - og selvfølgelig masser af mad!
Her følger lige et par billeder fra den hyggeligste, mest kitchede kro, hvor vi spiste lørdag aften. Mads fik verdens største schnitzel, og derudover havde jeg et glædeligt gensyn med både kinakålen og marengsfuglereden - to størrelser, jeg troede, havde forladt det danske køkken for bestandig. Men man har vel lov at være heldig ;) 

Jeg ser nu frem til næste weekend, der også byder på kvalitetstid - denne gang med studietøserne. Heriblandt Carina og Kristine - sidstnævnte har været så heldig at låne sine forældres sommerhus. Og så skal der nok lige hygges igennem!

4 kommentarer:

 1. Novra en fin lille kro - virkelig back to the .......... lan tilbage ;) Haha. Og ser man det, fuglereder. Det er da for fedt ;) også er den jo lige toppet med en chokovaffel stick ;) HAPS!

  Uhm ja, mad og hygge i sommerhus, jeg er SÅ klar ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, chokoladevafler var faktisk generelt et hit i Ebeltoft. Endnu et glemt vidunder. Sådan nogle burde vi næsten have haft med på indkøbslisten til på fredag ;)

   Slet
 2. Svar
  1. Også her!! Flæskesteg og hjemmebag, så bliver det ikke meget bedre!

   Slet