mandag den 16. april 2012

Vesterhav og venindehygge

er og bliver en dejlig kombi!

I går vendte jeg hjem efter to nætter i Kristines forældres sommerhus sammen med en flok af tøserne fra seminariet. Det var en tur, der så absolut stod i hyggehjørnets tegn. Billederne taler vist næsten for sig selv!
Var der nogen, der kaldte os et madglad rejsehold?

Og så gør det jo ikke noget, at man bliver et par erfaringer rigere på sådan en weekend. Jeg har nu lært, at husblas er djævlens værk, og at man ikke skal soppe i bølgen blå, når man har snørregummistøvler på!

Druknede tæer og en meget klumpet citronfromage kunne dog ikke ændre på det faktum, at det var en fantastisk weekend. Glæder mig allerede til næste hyggeprojekt :)

4 kommentarer:

 1. <3 <3 <3 Tak for god sove-karma i værelse 1 (tættest på køkkenet) Muhahaha :D Det var så dejlig en tur og ja, det må fra og med idag være en tradition :) Jeg savner allerede rådyr og agerhøns i haven, den gode og lange morgenhygge med sludder fra den ene yderlighed til den anden :) Venner for livet-spillet var ikke nogen dum idé heller ;) Haha

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak :) Vi forstår at placere os rigtigt ;) Jeg er afgjort klar på, at Venner for livet spillet skal være en del af traditionen!

   Slet
 2. Vesterhavet og veninder - ja så blir det ikke meget bedre. Det sku da lige være det lækre hjemmebag der står på bordet .....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den gjorde bestemt ikke turen ringere. Det var selvfølgelig den gode frk. Cookie Crumble, der stod bag ;)

   Slet