mandag den 23. januar 2012

At tage hul på babytøjsbylden...

Så gik den ikke længere. Jeg forærede i dag mig selv (og min lille trold i maven) det første stykke tøj. Har hørt, at når man først er startet, så ruller lavinen. Og jeg tror måske, det er rigtigt. For findes der noget finere end en cardigan som denne?


Jeg faldt over den i en butik i Løgstør, sat ned til den sølle sum af 80 kr - så jeg måtte slå til. Den hang på drengestativet, og jeg kan godt se, at den måske umiddelbart udstråler bettemand, men jeg synes nu også den kan gå til en lille pige, hvis man kombinerer den med de rette farver.
En af grundene til, at der ikke er kommet mere i babykommoden endnu er nok netop, at nærmest ALT babytøj er kønsopdelt, og så er man lidt begrænset. Vi må nemlig vente en måned endnu, før vi får at vide, om vi skal have os en dreng eller pige. Behøver jeg skrive, at vi glæder os?

Nå, jeg har dog fundet en anden lille ting, som har unisex over sig. Det var en julegave til Mads, som både har en svaghed for det rød-hvide AaB hold og sportssko til småfolk.


Sådan en lille sko fylder ca det halve af min hånd. Det er både fascinerende, at der findes så små fødder, og at den lille størrelse på godt 10 cm, jeg lige nu bærer rundt på, en dag får så store fødder :)

For lige at sætte det med størrelser lidt i perspektiv, så får I her babys sømandsstrik sammen med farmands. Et sødt par, hvis I spørger mig.


Billedet får mig til at forestille mig Mads med en lille guldklump på maven. Hvad mere kan man så ønske sig?

5 kommentarer:

 1. Ejh, nej nej Marie. Fy skamme hvor er den bare lækker!!!! og skoene :O guuud jeg er solgt. hvorfor kan jeg ikke også snart få en bebs. JEG VIL OGSÅÅÅÅÅ!

  Jeg mp sige at jeg er enig med dig et godt stykke, for den kan sagtens gå som unisex. Alligevel er jeg sikker på, at i får en dreng, hvilket trøjen ganske enkelt passer perfekt til.

  Som far som søn :) gud hvor er den kær! Æggestokke - LAY DOOOWN!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, sikke behov man kan få sat i gang med sådan et par billeder ;) Jeg har jo sagt, du og Peter bare skal komme i gang, så vi kan mødregruppe den sammen!
   Er spændt på, om du har ret i din drengespådom ;) Vi må pænt vente og se.

   Slet
 2. Åh Marie, hvor er jeg rørt!
  Det er simpelt hen det sødeste sæt i hele verden, jeg kan kun give Kristine og dig ret i, farmand og beds = det perfekte tøjmatch ;-)
  Jeg kan ikke vente til mere babyshopping, det bliver SÅ fantastisk! Babyverdenen kan bare vente sig, Bebs bliver den nye trendsetter, juhuuu ;-)!!

  MillaDrewsen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Camilla! Jeg glæder mig SÅ meget til vi skal gå amok i babyshopping :)

   Slet
 3. Baby på maven er vi forhåbentlig flere, der må nyde. Jeg står i hvert fald i kø som nr. 1 efter MOR Marie og FAR Mads - tror besteemt også KUSINE Selma er med i køen ;-). Kærlige og meget spændte hilsener MOSTER Karin

  SvarSlet